Trucuri pentru amenajarea baii pentru oaspeti

baie oaspetiIndiferent cat de curata si cat de de rafinat este amenajata este o locuinta, daca baia oaspetilor lasa de dorit. Pe langa curatenia esentiala, trebuie sa fim atenti si la accesoriile pe care le folosim pentru amenajarea acestui spatiu. Afisele cu glume, reguli sau poze, peria, pe manerul careia se afla o fata de clown sau alte figurine ar trebui evitate. Daca in locuinta unor tineri studenti este acceptabil acest lucru si poate fi luat ca ceva inedit, in cazul unor adulti aceasta amenajare devine penibila si de prost gust.

De asemenea trebuie evitate colacele pentru toaleta cu imprimeuri specifice fotbalului, cu desene cu pirati sau figuri cunoscute din desenele animate. Intr-adevar este vorba si despre o chestiune care tine de gustul fiecaruia, insa trebuie sa fim constienti de faptul ca amenajarea, in general, este o oglinda a personalitatii noastre.

Poate ca unei persoane care detine o profesie din domeniul artistic i s-ar potrivi o astfel de amenajare, poate chiar este de asteptat ca intr-un colt al locuintei, indiferent ca este vorba de baie sau de alte incaperi, sa fie ceva original care sa starneasca rasul. Insa o femeie de afaceri, mereu eleganta, mereu sobra nu si-ar face o imagine prea buna in fata oaspetilor, mai ales a colegilor, daca in toaleta “lor” se afla un capac roz cu motivul Hello Kitty.

Culoarea alba - alegerea perfecta

O toaleta moderna a zilelor noastre este de regula amenajata cat mai decent cu putinta. Specialistii spun ca nici placile ceramice colorate incep sa dispara din acest spatiu. In astfel de spatii mici, este indicat sa fie folosite culori cat mai deschise, ca sa lumineze incaperea, iar albul are avantajl de a mari din punct de vedere optic.

Design minimalist pentru o incapere mica

O ghiuveta, o oglinda, o toaleta, un mic dulapior cu prosoape si un raft pentru produsele cosmetice, suport pentru sapuniera, prosop si hartie - acestea ar fi toate accesoriile care ar trebui sa se regaseasca in baia amenajata pentru oaspeti.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro