(P) Câștigă o excursie în Barcelona, sărbătorind cei 10 ani de Roca în România

Roca sărbătorește primul deceniu de când e pe piața din România printr-un concurs special: cei care răspund corect la cinci întrebări simple despre istoria Roca pot câștiga o excursie de patru zile în orașul plin de culoare al lui Gaudi, Picasso și a echipei de fotbal Barça.

Roca

După mai bine de un secol de când oferă servicii de calitate și produse de top și un deceniu pe piața din România, compania spaniolă Roca, lider mondial în producția de obiecte sanitare și mobilier pentru baie, te duce înapoi în orașul unde a început întreaga istorie a brandului, acum 100 de ani: Barcelona. Sărbătorind 10 ani de Roca în România, compania lansează un concurs pentru clienții săi unde aceștia trebuie să răspundă, pe website-ul companiei, la 5 întrebări simple despre produsele și istoria Roca. Dacă răspund corect la toate întrebările intră în cursa pentru 6 premii puse la bătaie: un weekend în Barcelona sau unul dintre cele cinci seturi de baterii L20 pentru lavoar și duș.

Oricine dorește să intre în competiția Roca trebuie doar să răspundă online în chestionarul cu 5 întrebări și să ofere datele de contact corecte. Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți în data de 27 iulie și anunțați public pe 29 iulie. Marele premiu constă într-un city-break în Barcelona, ce include: biletele de avion pentru două persoane, cazare 3 nopți într-o camera dublă, cu mic-dejun, într-un hotel de 4 stele, transport de la aeroport la hotel și retur și asigurare medicală. 

Roca

Totodată, următorii 5 câștigători selectați vor câștiga unul dintre cele 5 seturi de baterii L20 pentru lavoar și duș, ce au încorporată tehnologia ColdStart® care asigură o mai mare economie de apă și energie, într-o garanție de 5 ani.

Vă puteți încerca norocul în concurs, disponibil AICI.

Înființată în Barcelona acum 100 de ani, compania Roca deținută de o singură familie în tot acest timp, a reușit să își croiască drumul pe o piață extrem de competitivă, devenind lider mondial în producția de obiecte sanitare și mobilier pentru baie. Astăzi, Grupul Roca este prezent în 135 de țări, inclusiv în România, unde acum 10 ani a preluat fabrica din București și compania Cesarom. Astăzi, fosta fabrică Cesarom are în continuare în echipă angajații fostei companii și produce obiecte sanitare ceramice la standarde internaționale, folosind expertiza unui lider mondial cum este Grupul Roca și deschiderea unei piețe internaționale, la un nivel competitiv.

Despre Roca

Roca este o companie dedicată proiectării, producerii și comercializării de produse pentru baie, obiecte din gresie şi ceramică care pot fi utilizate în arhitectură, construcții și în designul de interior. Compania are 21.100 de angajaţi, 76 centre de producție și este prezentă în mai mult de 135 de țări de pe toate cele cinci continente.

Roca, brand lider în definirea spaţiilor băii, colaborează cu următorii prestigioși designeri, arhitecți și designeri de interior de prestigiu: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner