Avantajele canapelelor dehusabile

Designul interior reprezinta o diversitate de idei si concepte ce reflecta de cele mai multe ori personalitatea celui ce il creeaza. De fiecare data cand apelam la designeri rezultatul este unul impresionant si functional. Ei stiu sa combine culorile, sunt atenti la detalii si fac cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de mobilier.

Specialistii in domeniu vor tine cont de gusturile noastre si chiar vor accentua ceea ce ne reprezinta. Dar nu toti avem posibilitatea sa apelam la un profesionist, astfel suntem pusi in situatia de a alege singuri stilul care ne reprezinta.

Culorile au un rol important in designul interior, demonstrandu-se ca acestea au un efect direct in starea noastra emotionala. Combinatiile cromatice vii, indraznete, ne induc o stare activa, in timp ce nuantele pastelate ne imbie la relaxare. Culorile trebuie alese cu grija, deoarece este important sa existe o armonie intre culoarea peretilor si cea a mobilierului.

Magazinele de mobilier vin in intampinarea clientilor cu oferte diversificate, dandu-ne posibilitatea sa devenim designerii propriei locuinte. Si cum canapeaua reprezinta piesa de rezistenta din incapere, alegerea trebuie sa fie una pe masura. O alegere potrivita este canapeaua dehusabila, aceasta fiind extrem de rezistenta si confortabila, recomandata pentru folosinta zilnica.

 Nu trebuie omis nici rolul decorativ al acesteia. Desigur ca si gama cromatica sau imprimeurile trebuie sa se incadreze in tabloul complet al livingului din casa dumneavoastra. In cazul canapelelor dehusabile husele pot fi comandate pe diferite stofe si culori, in functie de decorul locuintei, permitandu-va sa schimbati radical aspectul canapelei prin inlocuirea periodica a acestora.

Canapeaua Venezia de la Mobexpert, extensibila si dehusabila, permite un maxim de flexibilitate aducand frumusetea motivelor florale si atmosfera romantica in caminul dumneavoastra. Modelul poate inlocui cu succes paturile clasice, putand fi astfel folosit si in dormitoare. Colectia Venetia ofera canapeaua cu trei locuri simpla, modelul extensibil, precum si fotoliul.

La fel de bine puteti opta pentru compozitia Marie de la Mobexpert pentru a imbina placutul cu utilul intr-un mod echilibrat. Canapeaua Marie, dehusabila, de doua locuri, si tamburetul cu husa detasabila au un design elegant, dovedind a fi, in acelasi timp, foarte practice.

Husele canapelelor Mobexpert sunt de calitate superioara, fine si rezistente la spalare. Daca canapeaua s-a murdarit, puteti detasa husa pentru a o pune in masina de spalat automata. Aceste canapele reprezinta echilibrul perfect intre estetica, functionalitate, durabilitate si pret.

mobexpert.ro

A. I.