Canapeaua din piele, o alegere potrivita pentru a da stil si eleganta casei

Camera de zi precum si biroul de acasa sunt cele mai tranzitate incaperi ale locuintei. Pentru a crea o atmosfera primitoare dar si confortabila in acelasi timp, trebuie sa acorzi o deosebita importanta alegerii pieselor de mobilier. Calitatea si design-ul sunt criteriile principale ce contribuie la decizia de achizitie. Alege mobila care se potriveste stilului tau, in culori si materiale care te inspira.

 Una din cele mai importante piese de mobilier din living sau birou este canapeaua, ce completeaza cel mai bine incaperea. Aceasta trebuie sa fie confortabila si exact pe gustul tau. Variantele neextensibile, de 3 locuri, sunt cele mai potrivite atunci cand amenajati biroul. Pentru living puteti opta pentru variantele extensibile, avand astfel inca un loc foarte confortabil de dormit.

Mobexpert, expertul tau in mobilier iti ofera cinci game de produse din care cu siguranta il vei gasit ce cel potrivit. Poti alege din canapele din piele naturala, canapele sofa, extensibile, dehusabile precum si coltare. Foarte populara si eleganta, potrivita oricarui tip de interior, atat clasic cat si modern, este canapeaua din piele Britania de la Mobexpert. In functie de spatiul pe care-l aveti la dispozitie, puteti alege varianta de doua sau trei locuri, disponibile in deverse culori pentru a se integra perfect decorului din incapere. Pentru a completa compozitia Britania poti alege si fotoliul Curtezan sau taburetul.

O alta alegere, la fel de potrivita, este canapeaua Luna, realizata in stil modern, actual, ideala atat utilizarii de zi cu zi, pentru discutii si intalniri relaxante, dar mai ales seara, atunci cand urmarim emisiunea preferata. Aceasta canapea se integreaza cu usurinta in orice spatiu. Clasica, dar in acelasi timp mereu la moda, canapeaua din piele naturala Chesterfield este ideala pentru a da stil si eleganta casei.

 Canapelele din piele sunt foarte rezistente in timp si, printr-un program corect de intretinere vor arata ca noi chiar si dupa cativa ani. Pielea nu se deformeaza, este moale si confortabila, ideala pentru fiecare anotimp. Vara va fi racoroasa iar iarna va oferi confort termic.

Canapelele din piele de la Mobexpert sunt confectionate din piele rezistenta, usor de curatat. Modelele sunt special create pentru ca in timp sa functioneze ca un adevarat camuflaj pentru inevitabilele mici imperfectiuni care pot aparea dupa folosinta indelungata. Pielea ramane in topul preferintelor atunci cand vine vorba de canapele de calitate superioara. Toamna asta, la Mobexpert, canapeaua ta unicat e la pret de serie.

mobexpert.ro

A. I.