Ce material se potriveste canapelei tale?

In amenajarea inteligenta a locuintei, alegerea canapelei reprezinta una dintre cele mai importante si dificile obiective de atins.O decizie inspirata poate fi piatra de temelie pentru frumusetea livingului tau, pe cand una mai putin inspirata, sursa unei posibile deziluzii.  

Ca centru al microuniversului in care traim impreuna cu familia, canapeaua trebuie sa raspunda tuturor cerintelor estetice si practice. Magazinele de specialitate ofera o gama foarte variata de produse, ar fi pacat sa nu te intorci acasa cu ce ti se potriveste.

Daca sunt incluse in schema potrivita, pielea ecologica si stofa au intotdeauna un impact puternic asupra livingului. Luati in considerare posibilitatea de spalare si curatare a materialului din care este confectionata canapeaua. Intr-o proportie foarte mare, secretul alegerii canapelei potrivite deriva din calitatea materialului, din comportamentul sau la conditiile specifice caminului.

Moderne sau clasice, trainice, sau cu huse detasabile, cele 20 de modele tapitate in peste 40 de stofe noi, care alcatuiesc noua colectie de canapele MOBEXPERT, ofera solutii pentru toate gusturile si buzunarele.

Canapelele de piele inspira eleganta, rafinament, lux si sunt mult mai rezistente la uzura decat cele din stofa. In plus, nu isi pierd calitatile odata cu trecerea timpului, fapt care le recomanda ca investitii durabile.

Spre deosebire de canapelele din material textil, cele din piele sunt de regula mai scumpe si urmeaza pe linie cromatica aceleasi tipare. Stofa intampina mai putine bariere legate de aspect, iar din punct de vedere practic poseda unele avantaje suplimentare. Daca ai ghinionul sa tai sau sa rupi o bucata de stofa, iti va fi mai usor sa indrepti greseala decat atunci cand acelasi lucru s-ar fi intamplat cu o canapea de piele.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, daca se pot detasa husele pentru curatare, acesta este un mare avantaj. Desi se pateaza cu greutate, canapelele din ecopiele nu sunt absolvite de asemenea intamplari. Curatarea se poate realiza, totusi, cu o carpa moale inmuiata in apa cu sapun de bebelusi.

mobexpert.ro

I. C.