Canapeaua, refugiul familiei tale

mobexpertToamna, mai mult ca oricand, simtim nevoia sa compensam timpul mohorat si atmosfera racoroasa de afara. Universul locuintei tale, singurul capabil sa-ti redea linistea sufleteasca in asemenea momente, se invarte de cele mai multe ori in jurul unui singur element: canapeaua. Mai mult decat celelalte piese de mobilier care decoreaza livingul, canapeaua joaca un rol esential in crearea unui spatiu reconfortant, aspectuos si in acelasi timp functional.

Indiferent de varsta, nimic nu se compara cu o dupa amiaza petrecuta citind o carte buna, sau ascultand muzica preferata in surdina, afundat  in canapeaua ori fotoliul preferat. Alegerea canapelei potrivite este o adevarata placere cand apelezi la specialisti in mobilier.  Folosind cele mai noi materiale si tehnologii, noua colectie de canapele MOBEXPERT a fost proiectata sa ofere un confort maxim. E imposibil sa nu gasesti ce vrei alegand intre 20 de modele , 40 de stofe noi si peste 4000 de combinatii posibile.

Noul model de canapea Marie, cu husa detasabila, soseste in intampinarea celor care apreciaza geometria mobilierului cu tenta clasica, dar neancorata exclusiv in estetica secolelor trecute. Deoarece flexibilitatea aduce confort suplimentar, poti opta pentru coltarul extensibil Axis, sau pentru coltarul Twice cu spatiu de depozitare, pe care il gasesti in combinatii de ecopiele si stofa. Potrivita in orice context este si canapeaua extensibila T-Shape. Simplitatea pusa in evidenta prin nuante prietenoase, eleganta, o recomanda ca parte componenta din viata fericita de familie.

La fel de importanta ca alegerea mobilierului in sine este selectarea materialelor. Alege o piele rezistenta sau unul dintre cele 40 de tipuri de stofe care se intretin mai usor. Design-ul interior are propriile secrete, pe care le poti deprinde si de unul singur gandind in perspectiva. Sobre sau vesele, romantice sau inspirate de vremurile noastre, stofele pe care le descoperi odata cu canapelele MOBEXPERT sunt de cea mai buna calitate. Iata secretul celor mai confortabile momente petrecute in sanul familiei!

I. C.