Coltarul, un element permanent la moda

Modul in care ne punem in valoare locuinta este intr-o perpetua schimbare si nimic nu reflecta mai bine acest lucru decat popularitatea in crestere a coltarelor. Amenajarea inteligenta a livingului consta de multe ori in crearea senzatiei de spatiu acolo unde dimensiunile sunt limitate.

Daca problemele pornesc de la utilizarea ineficienta a colturilor camerei, ramase adesea neocupate in procent ridicat, rezolvarea soseste din aceeasi directie. Canapelele de colt sunt piese de mobilier deosebit de practice, potrivite pentru persoanele carora le surade ideea de multifunctionalitate.

Acestea ofera solutia ideala pentru spatiul redus din interior si in acelasi timp, pot aduce in atentie un design in linii moderne ori clasice, in functie de preferinte. In noua “era” a coltarului ce tocmai a inceput,  forma clasica este inlocuita de canapele cu trei sau chiar mai multe module atipice! Simultan cu nevoia de a se exprima in forme si nuante noi, designerii se straduiesc sa nu scape din vedere confortul canapelelor. 

Coltarul Flower de la Mobexpert iti pune la dispozitie o multime de combinatii care se pot mula exact pe gustul tau si al familiei tale. Cochet si versatil, acesta exceleaza deopotriva la capitolul utilitate. Canapeaua, sezlongul, coltarul si taburetul cu spatiu de depozitare se pot configura in variate chipuri. Lasa pur si simplu imaginatia sa lucreze in locul tau!

O alegere la fel de inspirata este coltarul extensibil Axis oferit de Mobexpert. Imbinand functionalitatea cu stilul si confortul, Axis reprezinta tipul de coltar pe care oricine si-l doreste in locuinta sa.

Tu esti cel care cunoaste cel mai bine de ce ai nevoie! In functie de gust si necesitati, ti-ai putea indrepta atentia catre produsele mai usor de intretinut, precum cele dehusabile. Cat priveste culoarea si design-ul noilor modele de la Mobexpert, ele ne vin in intampinare cu o oferta gandita pentru toate gusturile si buzunarele.

I. C.