Decorarea camerei copilului

Cel mai important lucru ce trebuie luat in considerare la decorarea camerei unui copil este sa faci copilul sa se simta confortabil. Doriti sa ii inconjurati cu distractii si jucarii. Felul in care aceasta camera este decorata va avea un efect asupra psihicului copilului, deci folositi in aceasta camera imaginatia si libertatea. Poate fi folositor sa lasati copilul sa va ajute la decorat. Alegeti culorile sau tapetul impreuna. O idee buna ar fi sa cumparati un tapet ieftin, alb simplu, si dupa ce il lipiti sa lasati copilul sa deseneze ce-si doreste pe el. Puteti face acest lucru o data pe an si continuati sa redecorati camera iar si iar.

Camera copilului

Cutiile mari si rafturile va vor ajuta sa pastrati camera copilului curata. Puneti etichete pe toate cutiile, folosind cuvinte mari si clare care il vor ajuta pe copil sa-i aminteasca ce este in cutie.

Decorarea cu jucarii este o alta idee pentru camera copilului. Decorati rafturile sau mesele cu scenete in care jucariile lor sunt in diferite ipostaze. Puteti creea scene de actiune in care jucariile ataca o baza inamica, sau papusi care muncesc in bucatarie. Aceasta da voie decorului sa fie un detaliu de joaca in sine. De fiecare data cand va uitati la scenete va vor veni idei noi si mai multa inspiratie.

Cei mai multi lasa camera sa fie imaginativa. Folositi culori aprinse, si creeati un decor care ii va da copilului ceva la care sa se gandeasca si o camera pe care sa o exploreze. Nu va abtineti, si dumneavoastra va puteti juca.