Decoreaza-ti casa cu flori

floriUn studiu condus de Nancy Etcoff, medic in cadrul spitalului general din Massachusetts si profesor la Universitatea de Medicia Harvard a adus in prim plan lumii intregi beneficiile aranjamentelor florale din casa in care locuim.

Potrivit acesteia florile ne scapa de stres si ne totodata au capaciatatea de a-i face pe oameni sa uite de griji.

"Alte cercetari au demonstrat ca florile ii fac pe oameni fericiti atunci cand le primesc", a declarat Etcoff. Aceata a mai adaugat ca ce nu se stia pana in prezent este ca daca ne petrecem mult timp in compania florilor, acestea pot sa contribuie la imbunatatirea anumitor stari si sentimente.

Rebeca Cole, autoarea cartii Flower Power si producatoarea emisiunii "Surprinsi de Design" de pe Discoveri Channel a spus la randu-i ca "florile proaspete sunt accesoriul perfect de zi cu zi al fiecarei persoane. Acestea adauga caminului culoare, parfum si stil. Totodata acestea contribuie la cresterea nivelului de energie si compasiune a celui care le priveste, le admmira si le simte mireasma".

Participantii la studiu au spus si ei la randul lor ca au simtit o evolutie fantastica a bunei dispozitii atunci cand au avut flori in bucatarie, camera de oaspeti sau dormitor.