Dulapurile pentru incaltaminte

Dulapurile pentru incaltaminte - pastreaza ordinea in orice locuinta

Cu cat este mai incapatoarea locuinta, cu atat este mai important locul unde este depozitata incaltamintea, deoarece doar astfel poate fi evitat haosul din hol si nu numai. Dulapurile sunt disponibile in diferite marimi, forme, culori, materiale si preturi.

Pentru a detine mai multe perechi de pantofi exista mai multe motive (chiar si in cazul barbatilor). Incaltaminte de birou, pentru timpul liber, pentru timp ploios sau pentru canicula, incaltaminte de vara sau de iarna - toata trebuie depozitata, cu atat mai mult in cazul in care locuiesc mai multe persoane in aceeasi casa. Solutia optima pentru rezolvarea acestei probleme este dulapul pentru incaltamine.

Un astfel de dulap poate fi atractia unui hol si poate fi foarte original. Cu toate acestea, spatiul nu ne permite intotdeauna sa amenajam orice fel de dulap. Pentru a folosi cat mai bine fiecare centimetru al holului si pentru a nu ocupa prea mult loc ar trebui sa ne adresam unui tamplar sau unei firme care executa aceasta mobila la comanda si dupa preferintele fiecaruia.

Inca o  alternativa ar fi achizitionarea unui model direct din magazinele de specialitate sau comandat online. Aici puteti gasi modele variate cu decoratiuni clasice sau moderne, in diferite culori, marimi sau materiale.

Incasa.ro va prezinta mai jos cateva modele de dulapuri pentru incaltaminte:

dulap incaltaminte  dulap incaltaminte

dulap incaltaminte  dulap incaltaminte

dulap incaltaminte  dulap incaltaminte

Photo: yatego.com, channeladvisor.de, bonprix.de

InCasa.ro