E timpul pentru decoratiunile de Craciun!

decoratiuni craciunBradutii din pasla

Un adevarat trendsetter reprezinta iarna aceasta decoratiunile si podoabele din pasla. De Craciun materialul usor, moale si robust reprezinta solutia ideala pentru a crea diverse figurine. Spre exemplu, se pot decupa braduti mai mici sau mai mari - in functie de rolul lor - care pot fi atasati servetelor de pe masa festiva. De asemenea ei infrumuseteaza cadourile si coronitele.

Steua iluminata

In locul lampii de pe hol sau din orice alta incapere poate fi asezata o stea de Craciun. Aceste decoratiuni din hartie pot fi gasite intr-o variata gama de culori, forme si marimi.

Decoratiunile pentru ferestre

Intreaga locuinta trebuie sa straluceasca in farmecul acestei sarbatori. De aceea si ferestresle se impodobesc cu stelute, globuri, ramuri de brad sau renii impreuna cu mosul. Aceste motive se gasesc in orice magazin cu decoratiuni si pot fi inlaturate foarte usor fara sa existe apoi urme pe sticla.

Suportul pentru lumanari

Craciunul este printre altele si sarbatoarea lumanarilor. Licarirea delicata are grija ca atmosfera sa fie una de bunadispozitie si flair confortabil. Cine nu are in casa suficiente suporturi entru lumanari are o soputie simpla si ingenioasa la indemana: sticlele de vin goale. Acestea se picteaza in intregime cu culoare alba din acryl, iar inainte ca aceasta sa se usuce, putem zgaria mici figurine decorative specifice Craciunului.

Sursa foto

InCasa.ro