Idei pentru confectionarea decoratiunilor de toamna

decoratiuni de toamnaVara isi ia ramas bun, insa si toamna are farmecul si sarmul ei aparte! Frunzele frumos colorate cad pe covorul aramiu deja format pe pamant, iar fructele coapte imprastie miresme dulci, imbietoare in adierea vantului racoros. Primiti aceasta splendoare in locuintele dvs.!

Adunati impreuna cu cei mici materiale din natura in timp ce va plimbati impreuna prin parcuri sau prin padurile de la marginea localitatii. Luati-va acasa cateva ore in care sa va relaxati, sa va simtiti bine in preajma copiilor si pentru a exersa cateva trucuri la lucru manual. Impreuna va puteti transforma in magicieni, iar din mainile dvs. pot iesi din pietre pisoi mici, din bostani melci uriasi, iar din conii de brad figurine haioase. De asemenea, exista o sumedenie de idei pentru imbodobirea ramelor sau confectionarea recipientelor in care sunt tinute creioanele de pe birou sau a micilor lampase.

Iata cateva idei si trucuri in ceea ce priveste decorarea locuintei cu podoabe confectionate manual:

Aveti nevoie de urmatoarele materiale: plastelina sau aluat care poate fi modelat, iar apoi uscat, muschi de copac, frunze uscate, coji de castane, carton stabil, ghinda, castane, ierburi, coji de ghinda, lac acrilic, pensula si culori (acuarele) negre, albe si rosii, lipici.

1. Pentru confectionarea unui arici este nevoie de o cantitate mica de material modelator (aluat, plastelina). Aceasta se va framanta, se va forma corpul ariciului, iar apoi se va lasa o zi intreaga sa se usuce si sa se intareasca.

2. Corpul ariciului se va da cu lac transparent, iar dupa ce acesta se va usca bine, va fi pictata fata cu ajutorul acuarelelor / a culorilor negru, alb si rosu

3. Se va lipi apoi muschiul semiuscat pe spatele corpului, iar deasupra coaja unei castane

4. Se taie o bucatica de carton in ce forma si de ce dimensiune doriti, se fa unge cu lipic peste care se vor aseza frunzele uscate.

5. Ariciul gata confectionat se aseaza desupra frunzelor si se lipeste de acestea. La final pot fi lipite si castanele, ghinda, cateva boabe de porumb si alte materiale naturale in jurul micutului animal, care va fi de mare efect daca va fi asezat pe pervazul ferestrei.

Hol, ferestre, usa, gradina - totul poate fi decorat in ton cu anotimpul de afara cu ajutorul materialelor gasite in natura, dar si cu hartie, lemn sau culori speciale pentru sticla. Astfel podoabele pot fi muliple: coronite pentru usa sau agatate deasupra mesei din living, imagini pentru sticla geamurilor, fete de masa sau perdele, idei pentru iluminat sau decoratiuni pentru masa.

Sursa foto

InCasa.ro