Mobila Lounge

mobila loungeFunctionalitatea locuintei este redata in primul rand de amanajarea mobilei. O camera goala devine, de exemplu prin amplasarea unui pat, un dormitor. Cu ajutorul unei canapele confortabile si a unei vitrine moderne realizam sufrageria, in care ne retragem dupa o zi obositoare si ne relaxam. Bibliotecile si birourile transforma o incapere in camera de lucru.

Mobila este un factor fundamental atunci cand este vorba de locuinta, dar improvizarea si imaginatia joaca de asemenea un rol foarte important. Producatorii de mobila se orienteaza dupa ultimele tendinte pentru fabricarea acesteia si au in vedere diferitele stiluri. De exemplu, din ce in ce mai actuale devin antichitatile. Acestea nu reprezinta doar niste piese de mobilier vechi si de valoare, ci redau locuintei confortul necesar.

In ultimele tendinte se incadreaza si mobila lounge, care ne da senzatia ca face parte dintr-un anume peisaj sau de pe terasa gradinii, datorita faptului ca este extrem de comoda, fabricata din materiale usoare, iar culoarea de baza fiind albul. Acest lucru nu se va schimba, pentru ca de exemplu in gastronomie ( si nu numai ) acest tip de mobila este foarte practic si nu ocupa mult spatiu. Asa numitele "colturi lounge" au iesit din moda, acestea regasindu-se cel mai mult in hoteluri si restaurante, reprezentand spatiile confortabile unde se pot retrage oaspetii pentru cateva minute. Tot aici se gasesc si "spatiile lounge" pentru fumatori, de unde acestia isi pot procura trabucuri si tigari. Desigur si in locuinta se poate amenaja un astfel de colt, desi este tot mai rar intalnit, dar acest lucru depinde de gustul fiecaruia.

Mobila lounge arata mult mai bine si este pusa in evidenta intr-un spatiu mai mare, mai deschis. De aceea, cea mai potrivita ar fi o terasa mare sau o gradina plina cu flori. Din acest motiv acest stil lounge "se indreapta" mai mult spre aceste zone ale locuintei.

Ce este mobila lounge?

Acest tip de mobila reprezinta cel mai bine canapelele si fotoliile extrem de comode, care se gasesc de cele mai multe ori in dimensiuni foarte mari. Mobila lounge amenajata in gradina reprezinta "highlight-ul" din zilele noastre si da o nota de exclusivitate.

Din ce material este fabricata mobila lounge?

Materialul care este de mare actualitate in acest domeniu este ratanul. Cel putin din punct de vedere optic arata foarte bine. Mobila lounge pentru gradina este foarte rezistenta la coroziunea atmosferica si foarte usoara.  Aceasta primeste un aspect intim, confortabil si placut prin pernele, lampile si celalalte accesorii moderne.

InCasa.ro