Modernizati-va baia

 

Sunteti plictisit de vechea dumneavoastra cada si deja ati inceput sa va uitati dupa noi modele de dusumele, vreti sa schimbati cada cu un dus pentru a avea mai mult spatiu si vreti sa introduceti niste dulapioare noi ca sa aveti mai mult loc pentru depozitarea produselor de toaleta.

Insa ati ramas uimit de cat de scumpe pot fi toate acestea si nu aveti destule resurse materiale. Insa puteti sa va schimbati aspectul baii si fara a cheltui o groaza de bani. In primul rand trebuie sa va ganditi la schema de culori si stilul pe care vreti sa le abordati.

Ati putea incerca ceva luxuriant si verde, completand cu cateva ferigi pe fereastra de la baie si cu culori tropicale ca rosu, verde si albastru. Sau puteti incerca o abordare mai mediteraneana, cu culori stralucitoare ca galbenuri, albastru si rosii. Sau ati putea incerca clasicul alb-negru, cu cate o pata rosie din loc in loc.

In alegerea schemei de culori ar fi bine sa luati in considerare culorile care le aveti acum in baie. Daca noul set de prosoape este maro, atunci ar trebui ca noua schema de culori sa porneasca de la aceasta culoare ca sa nu fiti nevoiti sa porniti de la zero.

Iata un sfat care va poate fi de mare ajutor : incepeti remodelarea baii cu perdeaua de dus. O perdea din stofa este un pic mai scumpa insa adauga o nota de still baii fata de cele din plastic. Este de preferat chiar si o perdea din nylon sau bumbac in locul celor din plastic.

Daca aveti o perdea multicolora alegeti noi prosoape si covorase pentru baie in ton cu aceasta. Acestea le puteti gasi in acelasi magazin. Cheltuind foarte putini bani, puteti da baii dumneavoastra un aspect mult mai placut.

    www.incasa.ro

04 Mai 2007

Nicoleta Oprea