Sumar Plant - specialistul gradinii tale

Ca urmare, o asemenea lucrare cere cunoštiinte dintr-o varietate de domenii (arhitectura, inginerie, proiectare, silvicultura, horticultura, etc) ši o abordare interdisciplinara. Dificultatile ridicate de orice lucrare nu pot fi depašite creativ decât prin munca in echipa. Inspiratia vine din natura.

Este deci o munca laborioasa care se desfašoara in mai multe etape. Mai intâi se elaboreaza un proiect ši se masoara dimensiunile exacte ale terenului. Terenul se curata ši se niveleaza, apoi se traseaza. Urmeaza montarea reperelor importante ale viitoarei gradini (locul lacului sau cascadei, trasarea aleilor, etc).

Se aplica apoi gazonul, florile ši detaliile mici fiind plasate obiectele neinsufletite. Lucrarea se apropie de final deci se realizeaza ultimele retušuri.
Gradinile nu ši-ar indeplini rolul de rela-xare ši frumos pâna la capat fara o cascada artificiala sau un lac creat de mâna omului.
De asemenea putem construi cascade artificiale, de inaltimi ši debite variabile, cu patul din piatra naturala, cu recirculare a apei sau cu circuit deschis. Ši cascadele pot fi decorate la cerere cu plante adaptate la acest biotop.
Fiecare lucrare poarta amprenta unicitatii. Iar asta da viata unor locuri care la inceput au fost sterpe.

Mai multe informatii: sumarplant.ro
Sursa: casasibiroul.ro