(P) Lampile LED Prestigio: cea mai noua tehnologie la tine acasa!

Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii anunta o noua gama de produse inovatoare parte a conceptului Smart Home — lampile LED cu luminozitate reglabila controlate wireless.

Uitati de intrerupatoare! Cu lampile LED Prestigio puteti utiliza orice dispozitiv mobil pentru a aprinde sau stinge luminile din casa sau a seta luminozitatea. Lampile sunt usor de reglat, au durata lunga de viata si utilizandu-le puteti face economii importante de energie. In plus, printr-o functie speciala puteti alege culoarea luminii si transforma casa in discoteca.

“Lucrurile obisnuite se reinventeaza zi de zi. Devin mai functionale si mult mai usor de utilizat. Noua noastra gama de produse Smart Home este un exemplu de cum putem reinventa becurile cu care eram obisnuiti pana acum. Ne dorim sa oferim consumatorilor nostri solutii neconventionale si experiente noi de utilizare. Suntem siguri ca Lampile LED vor fi bine primite de consumatori si vor fi prezente in cat mai multe case,” a declarat Marek Horyl, General Manager, Prestigio EMEA.

Gama Prestigio LED include trei modele: Smart Color LED Light PRLED7E27 cu RGB Color control, Smart LED Light Warm White (3000K) si Smart LED Light Cold White (5000K). Ofera un flux luminos de 500lm egal cu fluxul oferit de un bec incandescent de 60 W cu consum maxim 7W. In modul standby consumul de energie este limitat la mai putin de 0.5W.

Produsele sunt usor de utilizat. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa inlocuiti becurile vechi cu cele de la Prestigio si sa le controlati wireless. Controlul se poate face de la o distanta de pana la 15 m cu ajutorul unui smartphone sau tableta echipate cu Bluetooth 4.0 si aplicatia Prestigio Smart Home.

Mai multe lampi din acelasi dispozitiv de iluminat sau camera pot fi aranjate intr-un singur grup si controlate simultan. Puteti ajusta luminozitatea si programa aprinderea sau stingerea lampilor la un anumit interval de timp. De asemenea, puteti seta o anumita ritmicitate in functie de muzica pe care o ascultati.

Lampile LED pot fi conectate la un dispozitiv MultiCenter Smart Home Ready si integrate intr-un sistem Smart Home. Consumul redus de energie este controlat cu o simpla aplicatie. In plus, puteti seta un cod PIN pentru controlul wireless al dispozitivelor.

Modelul PRLED7E27 dispune si de o paleta de culori din care puteti alege cu ajutorul unei aplicatii speciale. Schimbarea culorii se realizeaza extrem de rapid si de usor.

Toate modelele gamei Prestigio LED sunt disponibile in magazinele de specialitate la pretul de:
PWLED7E27 / PCLED7E27 – 99 LEI , PRLED7E27 – 139 LEI.

Despre Prestigio

Prestigio este un brand in continua dezvoltare, prezent in peste 85 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. De mai bine de zece ani Prestigio ofera produse electronice de calitate superioara cu tehnologii inovatoare si design elegant la preturi competitive.

Prestigio. The Art of High-Tech este sloganul companiei si misiunea este simpla: sa oferim consumatorilor produse care sa le faca viata mai usoara si mai placuta, indiferent daca vorbim de afaceri sau activitati de zi cu zi. Din 2011, Prestigio este lider in Europa Centrala si de Est, Rusia si CSI la GPS-uri si se situeaza in top 3 branduri de tablete PC.

Pentru mai multe informatii despre Prestigio vizitati: prestigio.com